Reviews

★★★★★

“Mirette is geweldig heb eindelijk minder pijn en voel me minder zwaar in mijn hoofd en lichaam erg de moeite waard. Ze is echt 😘🥰”

saida

★★★★★

“Persoonlijke ontvangst waarbij je je direct thuis mag voelen. Na een gesprek met kopje thee over waar ze mij mee kon helpen, begon de massage. In de knusse ruimte is het makkelijk om te ontspannen. Mirette checkte een paar keer hoe iets voor me voelde. Ik hield blijkbaar veel spanning vast tussen mijn ribben. Nu geniet ik weer van een diepe buikademhaling - dat verrast me echt, hoe makkelijk mijn adem nu naar mijn buik gaat in plaats van dat enkel mijn borst. Was even geleden :)”

Ellis

★★★★★

“Mirette is een uiterst bekwame massage therapeute, bovendien een uiterst aimabel mooi mens waarbij je direct op je gemak voelt, je wordt behandeld in een ontspannen sfeer, ze weet de juiste pijnpunten te vinden en deze los te maken. Als ervaringsdeskundige kan ik na drie decennia massage behandelingen eigenlijk wel zeggen dat zij die helende liefdevolle handen heeft waar ik zo lang naar gezocht heb. Bedankt Mirette, je bent de beste!!! 🤗 Warme groet, Cees”

Cees